Fasiliteter | Hotell Vic
47 35 56 98 00
TreningTopp

Fasiliteter

Lobbybaren

I lobbybaren vår kan du kjøpe både varme og kalde forfriskninger. Vi selger også snacks, sjokolade og pastiller. Her ligger det også aviser til utlån.

 

Shuffleboard

I loungen vår tilrettelegger vi for at gjestene våre skal kunne slappe av og kose seg. Her har vi storskjerm, sittegrupper og et shuffleboard hvor du kan spille sammen med gode venner eller kollegaer. For våre gjester er shuffleboard gratis, men dersom du bor i nærheten og har lyst til å ta med familie eller venner for å spille, er det gratis mot at man kjøper noe i lobbybaren vår.

Husk å forhåndsbestille på: booking@vichotel.no.

 

Bakhagen

Det er også fullt mulig å ta med seg avisen eller kaffekoppen ut i den koselige bakhagen vår, som er skjermet fra offentligheten og er et stille område i byen vår.

Her finner du flotte busker og blomster samt benker, bord og stoler som du kan sitte på. Du vil også se at hagen er omkranset av gamle små hus med mye historie og sjel fra Gamle Victoria hotell. Her bodde blant annet hotelldirektøren i sin tid.

 

Treningsrommet

Dersom du har behov for en treningsøkt under oppholdet, står døren til vårt romslige treningsrom åpent hele dagen. Treningsrommet er nytt og moderne og er kun for våre gjester. Her finner du 2 tredemøller, 1 romaskin, 5 spinningsykler, 1 stepmaskin, Flat benk, Skrå benk, Olympisk vektstang, Manualer, Treningsmatter, Treningsballer.

 

Parkering

Vi har 20 egne gratis parkeringsplasser inntil hotellbygget og parkeringsbevis får du i resepsjonen.  Vi har også 2 elbilladere tilgjengelig mot betaling og det finnes flere hurtigladere 100 m fra hotellet.
Det ligger en stor avgiftsbelagt parkeringsplass rett ved hotellet. Første time er gratis og deretter gjelder progressiv takst. På lørdag, søndag og alle offentlige helligdager er det ingen avgift.

 

Av andre fasiliteter så finnes det kaffe, vannkoker, hårføner, flatskjerm og gratis Wi Fi på alle rom.