Gaustablikk alpin – for hele familien | Hotell Vic
47 35 56 98 00

Gaustablikk alpin – Skitur for hele familien

Dersom hjertet ditt banker litt hardere for fjellområder på vinterstid, kan vi anbefale deg å besøke Gaustablikk (alpin som langrenn). Der finner du blant annet et familievennlig alpinanlegg, hvor du kan leie det utstyret dere trenger.

 

Gaustablikk – alpin og langrenn

Gaustatoppen, eller Gausta om du vil, er et fjell i Vestfold og Telemark kommune. Det er fylkets høyeste fjell, og har ideelle forhold for alpin og langrenn. Har du ikke det du trenger, kan du enkelt leie nødvendig utstyr fra Gausta skiutleie.

Forbered deg ved å undersøke løypekartene, pakke det du trenger til et stopp i grillhytta, eller ta deg en matbit ved et av spisestedene. På Gausta finner du også et bakeri som ikke står tilbake på hverken kvalitet eller smak.

 

Familievennlig utflukt

Gausta skisenter er barnevennlig, og tilbyr blant annet gratis heiskort for alle under 8 år. Her finner du skibakker for enhver alder og utfordring, og maskotene på skisenteret tilbyr ofte morsomme aktiviteter.

For eldre ungdommer kan dere velge blant flere bakker, eller kanskje dere vil delta i en akekonkurranse? Uansett hvilket nivå dere ønsker, vil dere finne noe som passer dere på Gausta Skisenter. Og du, husk at dersom dere skal til Gaustablikk, kan dere enkelt ta dagsturer dit fra nærliggende byer, som Porsgrunn.

Ikke overse Porsgrunn by
Porsgrunn er vakker på vinterstid. Når snøen legger seg som et teppe over byen, blir tempoet litt saktere og lydene pakkes inn i vinterroen. På lekeplassen ved Rådhusplassen kan du stå på skøyter om vinteren.

I Porsgrunn så vel som Skien finner du flere gode skiløyper og med de rette forholdene kan du nyte en riktig fin tur i skisporene. Det er med andre ord nok å finne på, vinter som sommer.

 

Velg komfort

Når du velger blant hoteller, Porsgrunn og omegn, kan du bestemme om det er viktig å være sentrumsnært og om du ønsker et hotell som kan tilby det lille ekstra. Porsgrunn er hjem til Eidanger og Eidangerfjorden, og midt i hjertet av byen finner du det ærverdige hotellet Vic.

På reisefot er komfort en viktig faktor for mange. Nettopp komfort kan betyr mye forskjellig for den som er på reise – enten det er god plass, den ekstra puten i senga som du tok med hjemmefra eller om det er lett tilgang på spisested. Hos oss, finner du alt det du leter etter.

 

Historiske Hotell Vic

Ved Hotell Vic kan du velge mellom familierom, superior dobbeltrom, standard dobbeltrom eller økonomirom. Hos oss har du inkludert enkel kveldsmat i prisen – som står klart når dere kommer tilbake fra en lang dag på fjellet.

Vi har også egen VIC kundeklubb for besøk hos oss, som gir 10% på ordinære priser, frokost inkludert, gratis oppgradering av rom (ved tilgjengelighet) og gratis avbestilling helt fram til klokken 12 på ankomstdag.

 

Kombiner opplevelsene denne ferien

Vi hjelper deg gjerne med å legge til rette for at du denne ferien får oppleve vakre Porsgrunn, og også får tatt en dagstur opp til Gaustablikk. Vi hjelper deg gjerne med ideer, innspill og løsninger for å skreddersy din ferie.

Med base på Hotell Vic er du nær alt som skjer i sentrum. Du kan enkelt begi deg ut på en dagstur for å oppleve det Vestfold og Telemark har å by på, enten det er skisport eller kulturopplevelser. Hos oss kan du senke skuldrene – og vi står klare til å ønske deg velkommen!