Singer/songwriter Enok Amrani fra Porsgrunn | Hotell Vic
47 35 56 98 00

Singer/songwriter Enok Amrani fra Porsgrunn

Singer/songwriter Enok Amrani fra Porsgrunn beveger seg i et sjangermessig grenseland, med elementer fra folk, soul, rock og country.
Tekstene er melankolske med fokus på enkle, sterke og gjenkjennelige melodier. Enoks musikk har høstet mange gode tilbakemeldinger, og flere av hans utgivelser har blitt lagt merke til av anmeldere og radiostasjoner utenfor Norges grenser.

Hotell Vic er et gammelt ærverdig hotell som ligger i hjertet av Porsgrunn sentrum. Her har det vært hotelldrift helt siden 1890, og hotellet har blitt modernisert gjennom flere epoker.

I dag fremstår hotellet som nytt og moderne, med hjemmekoselige omgivelser. Hotellet er spesialtilpasset langtidsboende som setter pris på gratis kveldsbuffet og en hyggelig atmosfære. Midt inne i hotellet har vi dessuten en nydelig bakhage som er en gjemt oase midt i Storgata i Porsgrunn. Det er sikkert ikke alle som kjenner til Vic Hagen, og det tenker vi nå å gjøre noe med. Torsdag 10.august kommer Enok Amrani og spiller for oss, og vi håper at du har lyst til å komme denne kvelden for å oppleve Vic Hagen på en magisk kveld i spesielle omgivelser.

Dørene åpner kl 18.30 og du er hjertelig velkommen til å nyte bakhagen med gode venner og noe godt i glasset før konserten. Det blir mulig å få kjøpt rødvin og hvitvin i glass, øl og mineralvann i flaske samt nøtter og chips.

Konserten starter ca kl 20.
Velkommen til en uforglemmelig sommerkveld i Vic hagen
Enok Amrani i VicHagen
Fredag 28. juni 2024 og fredag 9. august 2024

Aldersgrense 18 år
Dørene åpner kl 18.30
Konsertstart kl 20.00
Billetter kr 275,- på Tikkio eller Vipps #629317
Begrenset antall billetter